OM AKF

MED ORDENTLIGHED SOM OMDREJNINGSPUNKT

Materiale og indhold er vejledende. Projektet er fortsat under udarbejdelse.

AKF er et ejendoms- og projektudviklingsselskab, der både udvikler og driver erhvervs – og boligejendomme. Vores projekter spænder over udvikling af interessante erhvervsejendomme til opførelsen af moderne og attraktive boliger.

Vi udvikler og renoverer ejendomme med henblik på udlejning, vi skaber spændende boligprojekter i Danmarks vækstområder, og vi arbejder med fællesskabskoncepter, der skal medvirke til øget sammenhold, nærvær og tryghed i vores boligområder. Når vi bygger og istandsætter, er det altid med øje for at skabe ejendomme af høj kvalitet gennem dygtigt håndværk, de bedste materialer og nyskabende arkitektur.

Med Grønnebro ønsker vi at skabe de bedste rammer for et trygt, grønt og levende by- og boligområde, som kan tilføre værdi til både beboere og lokalområde. Med projektet vil vi opføre cirka 171 boliger med fokus på kvalitet og bæredygtighed, for både Grønnebro og vores lejere er en langsigtet investering for os.

Værdigrundlaget for AKF er ordentlighed. Værdien præger hele vores virke, fra valget af partnere over projektudvikling og byggeri til løbende drift. Fra Roskilde og Hillerød til København står vores byggerier som vidnesbyrd om, at vi efterlever vores værdigrundlag hver dag og i hvert eneste projekt.

Læs mere om AKF, vores øvrige udviklingsprojekter og lejeboliger.

Materiale og indhold er vejledende. Projektet er fortsat under udarbejdelse.