Lejeboliger i Hvidovre

med plads til livet

Med plads til dig og livet

I Grønnebro finder du lejeboliger skabt til det moderne, kompromisløse liv. Boligerne er indrettet med omtanke og kvalitet, med lækre materialer, gennemtænkte planløsninger og stilrent design fra ende til anden. Og uanset hvor i Grønnebro, du bor, får du masser af lys, luft og plads til at nyde livet.

Når du kommer hjem til Grønnebro, bliver du budt velkommen af områdets elegante arkitektur, som kombinerer rustikke røde tegl og gyldne metalbeklædninger, der tilsammen skaber et varmt og klassisk udtryk. Grønnebro er tegnet af arkitektvirksomheden AART, mens landskabsarkitekturen er skabt af tegnestuen BOGL – en perfekt balance mellem bygninger og natur.

Lejeboliger til flere behov

Nordtårnet, der strækker sig smukt mod himlen i det nordøstlige hjørne, byder på en fantastisk udsigt over byen og står som et nyt vartegn for Hvidovre. Bysvinget smager af storby med sine urbane detaljer, hvorfra du kan få et dybt kig ned gennem de åbne, grønne gårdrum. Brohaverne danner bro til villakvarteret med sin nedtrappende arkitektur og lokker med altaner med albuerum og tilbagetrukne uderum. Og i Alléhuset kan du få jord under neglene i din egen have, eller slappe af på tagterrassen med himlen som nabo.

Grønnebro tilbyder at væld af kvaliteter og muligheder, når du skal vælge din nye lejebolig. Vi glæder os til at byde dig velkommen hjem!

“I Grønnebro får du alt fra moderne lejligheder med uovertruffen udsigt til familievenlige rækkehuse.”

Kom til udlejningsstart!

TIlmeld dig åbent hus og vær først i køen til din drømmebolig. Søndag den 20. oktober kl. 11.00-13.00, ruller vi den røde løber ud til første åbent hus for lejeboligerne i Grønnebro.

Lejeboliger i Grønnebro, Hvidovre

Rummelighed og familielivet i fokus

3-4 værelser

76-104 m2

Brohaverne

Træd ind i dit nye hjem med masser af plads til både store og små. Her har du flere gode værelser og rig mulighed for, at alle familiens medlemmer kan finde plads til sig selv og hinanden. Boligens hjerte er det gennemlyste, åbne køkken-alrum, der smelter sammen med den rummelige opholdsstue. Her får du et praktisk og indbydende leverum fyldt med naturligt lys – perfekt til sjove madlavningsprojekter med børnene, lækre familiemiddage, filmaftener, lektielæsning og hyggelige eftermiddage med en god bog. Fra køkken-alrummet træder du direkte ud på din private altan eller træterrasse, hvor børnene kan lege, mens du nyder en kop kaffe i det fri. De grønne gårdrum og legepladser lige udenfor gør det desuden nemt for børnene at løbe ud og lege i trygge, velkendte omgivelser.

I boligen har du indbyggede skabe, et praktisk depotrum til alt det, en familie har brug for, og et velindrettet badeværelse, hvor hele familien kan starte og slutte dagen. Og selvfølgelig er der gulvvarme i hele boligen – så der er altid lunt og behageligt, når du kommer hjem.

Med plads til komfort og grønne glæder

2 værelser

65-72 m2

Brohaverne i gadeplan

I din nye, velindrettede bolig får du et perfekt fristed, hvor komfort og enkelhed går hånd i hånd. Det lyse, åbne og stilrene køkken-alrum er boligens naturlige samlingspunkt. Her er god skabsplads og alle de hårde hvidevarer, du har brug for i dagligdagen. Og med din opholdsstue i umiddelbar forlængelse, er der skabt de perfekte rammer for alt fra hyggelige middage med venner til rolige morgener og afslappende aftener med sofahygge og en god film.  

Læn dig tilbage, træk vejret og nyd den friske luft på din private terrasse – et skønt uderum, ideelt til weekendens morgenkaffe eller lidt puslen med dine plantekrukker. Flere af boligerne har endda en lille have, hvor du kan give dine grønne fingre frit spil og nyde livet under åben himmel. Og det bedste? Du skal ikke bekymre dig om istandsættelse eller vedligeholdelse – her handler det om at nyde livet og friheden til at udforske det, du holder allermest af, uanset om det er naturen, bylivet eller hyggestunder hjemme.

Find dit nye hjem i Grønnebro

Velkommen hjem

Lejeboliger med altan i Hvidovre, Grønnebro

Køkken-alrum: Indrettet med omtanke for hverdagen

Det åbne, stilfulde køkken-alrum emmer af hverdagsluksus. Her harmonerer de lyse, nordiske farvetoner smukt med de hvidlakerede egetræsparketgulve og skaber et indbydende rum, der både føles lyst, roligt og hjemligt. Køkkenet er udstyret med integrerede, støjsvage hårde hvidevarer og er praktisk indrettet med rigelig bord- og skabsplads. Her får du de perfekte rammer til at jonglere hverdagsrutinerne, de små og store hjemmeprojekter, hyggelige middage med venner og fælles madlavning med familien.

Badeværelse_Lejebolig

Badeværelse: Moderne komfort og stilrent design

Badeværelset forener praktisk funktionalitet med sans for detaljer. Kvalitetsfliser og tidløst, minimalistisk design skaber en følelse af velvære – perfekt til både en rolig start på dagen og en afslappende afslutning inden sengetid. Der er klargjort til installation af vaskemaskine og tørretumbler, men du har også adgang til Grønnebros fællesvaskeri med effektive, brugervenlige maskiner, der ikke kun gør vasketøjet let at klare, men også bidrager til at holde energiforbruget i området nede.

“Uanset hvor i Grønnebro, du bor, får du masser af lys, luft og plads til at nyde livet.”

Nysgerrig?

I Grønnebro udlejes boligerne løbende i etaper. Tilmeld dig vores interesseliste, så du altid er blandt de første til at få besked om nye, ledige boliger.

Alt du har brug for - lige om hjørnet

Hverdagen bliver nemmere i Grønnebro, hvor både daginstitution, skole og fitnesscenter er inden for kort gå- eller cykelafstand fra dit hjem. Og med Hvidovre Station lige rundt om hjørnet, kommer du fra hoveddøren til Hovedbanen på kun 15 minutter. Efter en veloverstået arbejdsdag, kan du tage en pause ved Harrestrup Å eller udforske naturen med familien ved Quark Naturcenter. Du kan også lufte løbeskoene i Vigerslevparken eller deltage i Hvidovre Kommunes stærke foreningsliv, der tilbyder masser aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Lejeboliger i Grønnebro, Hvidovre

Fællesskab og fællesfaciliteter

I Grønnebro er der fokus på det gode naboskab og værdien af at dele mere med hinanden. Som lejer får du adgang til en række attraktive fællesfaciliteter, der ikke kun gør din hverdag lettere, men også skaber uformelle møder med dine naboer og styrker fællesskabet i området. De åbne gårdrum byder på hyggelige terrasser, fælles grillområder, legeområder og et rummeligt fælleshus, som kan lejes til private arrangementer og livets fejringer. Her er rammerne til stede for både samvær og afslapning, både på egen hånd eller i fællesskab med venner eller naboer.

Fællesvaskeriet i Nordtårnet er ikke kun et praktisk sted at klare vasketøjet, men også et opholdsrum, hvor du kan sidde og slappe af, måske få en snak med en nabo eller nyde en kop kaffe, mens du venter. De fælles faciliteter er skabt til at give dig de bedste muligheder for både privatliv og fællesskab – så du kan nyde det bedste af begge verdener.

“I Grønnebro finder du alt fra moderne lejligheder med uovertruffen udsigt til familievenlige rækkehuse.”